Més enllà del Spotify

Estàndard
[Article publicat a Burxant els Bytes, LaBurxa 140, maig 2010]

Fa uns mesos parlavem del Spotify com una eina per escoltar música a través d’internet. Spotify té acords amb les principals discogràfiques, i a canvi de posar-te publicitat cada 4-5 cançons et deixa gaudir del seu ampli repertori. A finals d’abril, la gent de Spotify ha tret una nova versió, que a més a més, ens permet compartir les nostres llistes i cançons amb els nostres amics a Facebook. S’han sumat a les xarxes socials.

Pero Spotify té un problema… Hi ha moltes cançons que no les trobem degut a que no han arribat a acords amb les discogràfiques. Pero internet ens ofereix dos grans alternatives.

La primera es GrooveShark . És molt semblant al Spotify pero es pot escoltar directament desde la web i a més a més, podem pujar les nostres propies cançons que no trobem.

I ara el que faltaria es saber on podem trobar aquest mp3 que volem escoltar i no troben en aquestes eines. Una molt bona opció es Dirpy. Una web des d’on podem obtenir el mp3 d’un videoclip que estigui a youtube. Amb aquestes eines, podem aconseguir gairebé qualsevol cançó, per molt rara o poc coneguda que sigui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.