Guía per anar a votar a la CUP per a abstencionistes habituals

Estàndard

Com que he vist que moltes abstencionistes de tota la vida votaràn a la CUP, he pensat que potser necesiten una guía per saber com funciona el procés electoral.

MODE IRONIA ON

  • Comproba que estàs al cens. Si no ho fas i intentes votar i no et deixen, no montis el pollo. Has d’estar empadronat a la provincia on vols votar.
  • Comprobar a quin colegi electoral has d’anar a votar. No, no pots votar on et doni la gana, has d’anar a votar al col·legi que et diuen. Si, molt injust, ho sabem… pero hem d’acceptar les seves regles reformistes de merda… ( el que fem per en DavidFernandez…)
  • Porta el DNI. Et demanaran la identificació abans de votar. No et cabregis ni demanis el numero de placa. Es un procediment habitual i no et fixaran ni et ficaràn en llistes negres.
  • Deixa el pasamontanyes a casa. No cal… pots anar amb la cara descoberta sense que hi hagui perill de detencions futures. Si el que et passa es que et fa vergonya que et reconeguin en el barri, pots anar a primera hora.
  • Horari: No pots votar quan et doni la gana. el col·legi està obert de 8 a 20h només el diumenge 25 de novembre.
  • Vot per correu. Ni ho intentis. Molt complex per el primer cop….
  • Hi ha presencia policial. Es habitual que en els col·legis electorals hi hagui policia. No cal montar el pollo ni començar a cridar “La polícia, tortura i asesina!”. El mosso de la porta no et donarà la benvinguda habitual amb un cop de porra. No t’extranyis.
  • Eines de sabotatge: Si ho se… es difícil sortir de casa per un motiu polític sense les nostres eines habituals… pero et poden portar problemes a l’hora de votar.
  • La papeleta… Has de posar un sol sobre electoral ( dels que et donen en el col·legi), amb UNA sola papeleta… No pots escriure res, ni marcar el sobre ni la papeleta. Només l’has de ficar en el sobre i portar-la a la taula electoral que et toca. No cal portar esprai ni plantilles que posin “Jo voto CUP”. Només has d’introduir la papeleta al sobre i el sobre a la urna. No al revés. No t’equivoquis de papeleta, fixa’t en el primer nom, que aparegui en David Fernandez ( si ets de Barcelona)
  • Llistes diferents. Si vius fora la provincia de Barcelona, no trobaràs en David Fernandez a la papeleta, no t’enfadis i la cremis. En David Fernandez només es presenta per la provincia de Barcelona.
  • No pots votar en la urna que vulguis. Cada veína té una urna asignada, en els cens, mira quina et toca, si t’equivoques no et deixaràn votar. Pots demanar ajuda.
  • Hi ha interventors. Trobaràs gent amb identificacions de partits polítics. No cal increpar-los. ni enviar-los a la merda. Son interventors i estan observant el procés electoral.
  • Fa pudor a reformista. Pots intentar no respirar per evitar la pudor a reformista demócrata de tota la vida. Pots portar una pinça d’estendre la roba pel nas.
  • No et perseguirà la policia. No cal anar amb 4 ulls al clatell. La policia no et perseguirà, no cal que et canvis de roba ni busquis camins alternatius per arribar a casa.

MODE IRONIA OFF

Ara en serio… si voleu votar CUP, reviseu el cens i porteu el dni…

3 pensaments sobre “Guía per anar a votar a la CUP per a abstencionistes habituals

  1. DANIEL PONT

    AÑOS LUZ NOS ESPERAN SI PENSAIS QUE “DESDE DENTRO” DE ESTE MAL TEATRO PARLAMENTARIO SE PUEDE TRANSFORMAR LA SOCIEDAD, SOBRE TODO EN CUESTIONES ECONOMICAS Y NACIONALES…
    LAS ELECCIONES PARLAMENTARIAS A LA DEMOCRACIA CAPITALISTA FUE UN BUEN INVENTO DEL CAPITAL, COMO RELEVO NECESARIO DE LAS DICTADURAS, PARA SEGUIR MANTENIENDO EL DOMINIO Y LA EXPLOTACION, CREANDO FALSAS ILUSIONES DE CAMBIO SOCIAL A TRAVES DEL VOTO.
    EL PODER REAL NO ESTA EN EL PARLAMENTO BIPARTIDISTA, LA SOBERANIA, NI TAN SIQUIERA RESIDE YA EN LOS PAISES CON UNA ECONOMIA CAPITALISTA “DEBIL”…
    NECESITAN “TONTOS UTILES” PARA LEGITIMAR SU DOMINACION,PARA DEMOSTRAR QUE LA “MEMOCRACIA” FUNCIONA….
    EN TODOS LOS INTENTOS DE LA HISTORIA EN QUE LOS PUEBLOS HAN CONSEGUIDO LLEGAR AL PODER MEDIANTE UNAS ELECCIONES, SIEMPRE HA SURGIDO EL CONTRAPODER FASCISTA QUE HA ACABADO A SANGRE Y FUEGO CON ESOS INTENTOS…SIN PENSAR DEMASIADO: CHILE, LA 2ª REPUBLICA ESPAÑOLA, ETC….
    SALUD ¡

  2. Carme Pont Bonsfills

    Magnífica guía. Si se animara algun abstencionista… pero éstos, a veces, son los más totalitarios y es difícil entablar un diálogo con ellos si no aceptas los principios en los que se basa su ideología (¿o es una religión?). Menos ideas y más sentimientos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.